Wednesday, 20 October 2010

100penulis : Pena Untuk Dakwah


BismillahirRahmanirRahim...

SAYA baru sahaja menyertai sebuah ruangan penulisan di blog 100penulis yang menghimpunkan penulis-penulis muda yang berbakat.

Blog ini sangat menarik kerana tidak ada istilah 'putus-putus' entri kerana pada setiap hari ada entri baharu yang akan masuk. Jadual kepada setiap penulis disediakan demi kelancaran entri (seperti jadual sekolah).

Pelbagai genre penulisan boleh dibaca di blog 100penulis yang ditulis oleh setiap penulis dari latar belakang yang berbeza. Komitmen yang tinggi dalam penulisan membantu meningkatkan mutu karya yang ditulis di blog ini.

Saya secara peribadi berharap, setiap bahan yang ditulis dapat memberi mesej dan manfaat kepada semua pembaca yang mengikuti setiap tulisan di dalam blog 100penulis.

Insya-Allah.

Siru 'ala-Barakatillah...

9 comments:

d_tieah said...

Salam ziarah kat sini..
Teruskan menulis..
:)

d_tieah said...

Salam ziarah kat sini..
Teruskan menulis..
:)

nabilah_2908 said...

As6

tahniah kerana menjadi warga 100penulis...sama lah kita...(^_^)


jom ke APA KATA HATI pulak,
FAKE IDENTITY

humbleyat said...

As 6

salam ziarah penduga arus..ahlan wasahlan ke 100 penulis..teruskan menulis untuk berdakwah yerk;)

100penulis said...

jadual sekolah?

Penduga Arus said...

d_tieah, nabilah_2908 dan humbleyat

Teima kasih atas kunjungan... Gunakan bakat menulis untuk kebaikan;)

Penduga Arus said...

admin 100penulis

jadual sekolah = jadual yang tersusun dan sistematik:)

ASaDa RyutaRo said...

AS6

haa? macam jadual sekolah? hurmm..

apa pun.. salam dari 100penulis (^^,)

KeCiK said...

As6

Ingatkan Penduga Arus ni jahat rupanya baik belaka. Sori bos, terpengaruh dengan Pedang Setiawan. Ini lah most educated punya Penduga Arus I ever see, tak macam dalam komik, kerja nak bunuh orang.

Keep on writing mate!

Salam and Peace!

:)